Selecteer een pagina

Vegan ”kibbeling”

Ingrediënten voor 1 persoon:

paneermeel
30 gram Saheli – Soja (groot)
zonnebloemolie
olijfolie
1 eetlepel zachte paprikapoeder
1 eetlepel kurkuma
1 eetlepel Italiaanse kruiden
zout
vegan crème fraîche of vegan knoflooksaus
halve citroen
2 teentjes knoflook

Bereidingswijze:

1. Laat een pan met water koken.
2. Doe nu de soja erbij en laat deze 5 minuten koken.
3. Zeef nu de soja.
4. Snij de knoflook en doe deze in een schaaltje met de soja.
5. Pers vervolgens het citroensap uit en voeg deze ook toe aan de soja.
6. Voeg nu de paprikapoeder, Italiaanse kruiden, kurkuma, zout en olijfolie ook toe aan de soja.
7. Meng dit goed samen en laat het 15 minuten staan.
8. Doe nu zonnebloemolie in een pan en meng de soja met het paneermeel.
9. Bak vervolgens de gepaneerde soja in de pan.
10. Dien de Vegan ”kibbeling” op met crème fraîche en eet smakelijk!