Selecteer een pagina

Vegan hachee

Ingrediënten voor 2 personen:

1 blokje groentebouillon
60 gram Saheli – Soja (rundvleessmaak)
50 gram plantaardige boter
zout en peper
kleine paprika
1 theelepel sambal
2 eetlepels volkorenmeel
2 uien
3 gram kruidnagels
150 gram champignon

Bereidingswijze:

1. Voeg wat warm water toe aan de soja en laat dit 5 minuten intrekken. Vervolgens afzeven.
2. Doe de soja in een schaaltje en voeg sambal, volkorenmeel zout en peper toe. Meng dit vervolgens.
3. Snij de ui, paprika en champignons in stukjes en hak de kruidnagels fijn.
4. Verhit nu de boter in een pan totdat deze gesmolten is. Voeg dan de ui, paprika en champignons toe en bak totdat deze glazig is.
5. Voeg nu het soja mengsel, groentebouillon, kruidnagels en azijn toe en roer goed door.
6. Doe nu een deksel op de pan en laat het geheel 30 minuten sudderen op laag vuur.