Saheli vleesvervangers

De Saheli vleesvervangers zijn te koop bij DEEN supermarkten. Te vinden in het droogschap.

De Saheli vleesvervangers zijn gemaakt van gedroogd, ontvet sojameel. Het is een heerlijke eiwitrijke vleesvervanger en bevat daarnaast ook nog eens een flinke hoeveelheid van de dagelijkse voedingsstoffen die je nodig hebt. Je kunt de Saheli vleesvervangers gebruiken in zowat elk recept waar vlees in gebruikt wordt.

Saheli vleesvervangers zijn vegan, eiwitrijk, glutenvrij en ook nog is vetarm!

Overweeg jij vegetariër te worden, maar ben je daar nog niet volledig aan toe? Wil je de overgang naar maaltijden zonder vlees vergemakkelijken? Dan zijn de Saheli vleesvervangers dé ideale oplossing. Maak je maaltijd voor de helft uit de vleesvervangers en voor de andere helft uit vlees en verhoog geleidelijk aan de hoeveelheid vleesvervangers. Ook voor sporters, die veel eiwitten binnen moeten krijgen, zijn de Saheli vleesvervangers uitermate geschikt! In onze vleesvervangers zitten namelijk bijna twee keer zoveel eiwitten als in kipfilet en 15 keer minder vet dan in gehakt vlees!

Daarnaast zijn de vleesvervangers makkelijk te bereiden en is het lang houdbaar!

Kortom, Saheli vleesvervangers zijn een lekkere, diervriendelijke en gezonde manier om je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voedingstoffen en eiwitten te bereiken zonder de cholesterol en het vette vlees.

Volg je ons al?

Hou ons in de gaten voor nieuwe producten, heerlijke recepten en leuke acties!
Like onze Facebookpagina en volg ons op Instagram!

+31 (0) 644363968

info@saheli.nl

Ambachtsstraat 73D
7102 DW Winterswijk
Nederland