Saheli vleesvervangers

Je kan de Saheli vleesvervanger gebruiken voor elk gerecht waar je normaal gebruik zou maken van vlees of gehakt.

Hieronder hebben we stap voor stap uitgelegd hoe je de Saheli vleesvervangers kunt bereiden.

1. Doe de soja in een schaaltje. (30 gram per portie.)

2. Voeg nu kokend water toe aan de soja en laat het 10 minuten intrekken. (100 ml water per portie van 30 gram.)

3. Giet het overgebleven water af en druk eventueel de soja licht uit.

4. Je kan nu de soja toevoegen als vleesvervanger in je recept. Bak de soja en voeg indien gewenst kruiden toe.

Bewaaradvies:

Je kan de Saheli vleesvervangers op elke droge en koele plek bewaren. Zelfs in de kast!

 

Volg je ons al?

Hou ons in de gaten voor nieuwe producten, heerlijke recepten en leuke acties!
Like onze Facebookpagina en volg ons op Instagram!

+31 (0) 644363968

info@saheli.nl

Prins Hendrikstraat 14
7101 CL Winterswijk
Nederland

Gratis verzending boven de €20,- Sluiten